Zo kies je een kerstpakket dat leuk is voor iedereen

Te vroeg om na te denken over een kerstpakket? Juist niet! Kerstpakketten worden volop besteld aan het einde van het jaar. Dat is jammer, want daardoor is het altijd erg druk rondom de feestdagen. Je moet dan langer wachten op je pakket en bovendien is er minder keuze. Je kerstpakket nu alvast uitzoeken is het beste medicijn tegen teleurstelling.

beste kerstpakketten

Iedereen blij maken

Het is ontzettend moeilijk om een kerstpakket uit te zoeken waar iedereen blij mee is. Zeker als je veel medewerkers hebt dan is het lastig om ze allemaal zo goed te kennen dat je een perfect kerstpakket uit kunt kiezen. Bovendien is het tegenwoordig veel lastiger om eten weg te geven in zo’n pakket omdat er veel mensen zijn met speciale dieetwensen of allergieën. Hoe kun je dan in hemelsnaam iedereen blij maken?

Foodpakketten

Persoonlijk pakket

Een goede optie is het persoonlijke kerstpakket. Je kunt dan natuurlijk voor iedereen een apart pakket samenstellen. Dat is wellicht heel attent van je en wordt je zeker in dank afgenomen maar het kost ook veel tijd. Een betere optie is het soort cadeau waarmee iedereen een eigen keuze kan maken. Er zijn bijvoorbeeld cadeaubonnen die toegang geven tot een speciale website waar je allerlei leuke cadeaus uit kunt zoeken. Zo kan elke medewerker zelf iets uitzoeken dat hij graag wil hebben of nodig heeft: van geurkaarsen tot mp3 spelers en van blenders tot boormachines. Hoeveel budget ze krijgen hangt natuurlijk af van wat jij bepaalt.