Welke kaartprinter is geschikt voor jouw bedrijf

Als bedrijf is het belangrijk om het product bij het beoogde publiek te krijgen. Dit kun je onder andere doen door middel van plastic kaarten, daaruit kunnen vele soorten kaarten geprint worden. Denk hierbij aan: ledenpassen, spaarkaarten, klantenkaarten, kortingskaarten, visitekaarten en ga zo maar door. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Om zulk soort kaarten uit te printen heb je een speciale kaartprinter nodig die voor dat bepaalde type kaart geschikt is. In dit artikel kun je meer lezen over kaartprinters en hun mogelijkheden.

Evolis kaartprinters

Evolis is een fabrikant die al vijftien jaar actief is. Hun specialiteit is het printen van plastic kaarten. De printers van Evolis zijn er op gemaakt om het gebruikt vereenvoudigen en systeemimplementatie makkelijker te maken.

Fargo kaartprinters

Dit merk behoort tot de top. Ook zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van plastic kaarten. Als je snel wat uitgeprint wil hebben of volledig in kleur kun je het beste deze printer aanschaffen.

Zebra kaartprinters

Zebra heeft een ruim aanbod kaartprinters. Door het ruime aanbod heeft elke printer een specifieke toepassing. Voor diversiteit moet je bij zebra zijn.

HITI kaartprinters

Van origine werden deze printers niet op de Europese markt verkocht. De laatste jaren komt dit merk echter steeds meer op de printermarkt in Europa. Het fijne aan deze kaartprinters is dat ze uitbreidbaar zijn. Hierdoor kun je eventueel later nog extra functies toevoegen aan de printer.

Aanschaffen of huren

Je kunt natuurlijk een kaartprinter kopen bij verschillende bedrijven. Daarnaast is het ook mogelijk bij sommige aanbieders de printer te huren of te leasen. Zo heb je dus profijt van de printer, hoef je deze niet gelijk te betalen en kun je zelf bepalen hoe lang je er gebruik van maakt.