Weg met die saaie borrelplank

Een gezellig avondje met vrienden kan niet zonder een lekker drankje en een hapje, in de meeste gevallen wordt een stukje kaas of een hapje geserveerd op een houten borrelplank. Niet heel erg origineel, want de meeste planken zijn saai uitgevoerd en er staat niets op. Met een borrelplank graveren maak je de plank al een stuk aantrekkelijker en vrolijker, je kunt er namelijk op laten graveren wat jezelf leuk vindt. Of dit nu een afbeelding is of een leuke tekst dat maakt niet uit, ook de vorm van de plank kun je zelf bepalen. Door middel van het laseren van hout is iedere gewenste vorm te maken.

Borrelplank graveren

Meer dan alleen een borrelplank

Natuurlijk is een borrelplank graveren een origineel idee om iedereen te laten zien, maar ook leuk om aan vrienden of familie te geven met een persoonlijk tintje. Dit is niet het enige in het assortiment van woodlaser.nl, ook onderzetters of andere leuke persoonlijke geschenken van hout kunnen worden gegraveerd. Wanneer je zelf een leuk idee hebt, helpen zij je bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van je idee. Verschillende soorten hout kunnen in iedere gewenste vorm worden gemaakt, daarna gegraveerd worden om er een persoonlijke tint aan te geven. 

Borrelplank graveren

Ook voor het maken van speelgoed

Met een borrelplank graveren hebben we maar een van de vele mogelijkheden gehad die woodlaser.nl kan doen. De mogelijkheden zijn enorm, ook voor het maken van bijvoorbeeld speelgoed door middel van laseren. Het voordeel hiervan is dat je nooit scherpe randen hebt, het hout wordt namelijk zo bewerkt dat je altijd veilige ronde kanten hebt. Het laten maken van verschillende geschenken is ook een manier om vrienden, familie of zakelijke relaties te laten zien wat zij betekenen voor je. Kijk op de website en zie de mogelijkheden voor leuke geschenken te laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *