Wat zijn de populairste soorten vrouwentassen?

Waar ze ook gaan en staan, je zal een vrouw nooit zonder tas zien. En niet voor niets dragen ze deze altijd bij zich. Of het nu een rugtas is of een glutch, je hebt ze in alle soorten en maten. Om jou een beter beeld te geven van wat voor soorten tassen er eigenlijk wel niet bestaan, is deze blog ontstaan. Ik leg je graag uit wat voor soorten, maten en wellicht welke merken zo populair onder de dames zijn. Lees je mee?

#1 Crossbodytas

De crossbodytas klinkt heel spannend maar het is eigenlijk een tas(je) die je over je schouder heen kan doen waardoor je deze kruislings op je lichaam hebt hangen. Ook deze tassen heb je er in allerlei soorten, maten en kleuren. Doordat vrouwen het heel fijn vinden om hun spullen voor zich te kunnen houden is deze tas zo populair geworden. Nog populairder dan een rugtas zelfs. Een aantal zeer populaire merken zijn de LouLou, Valentino, Guess en Michael Kors. Heb jij al een crossbodytas in je kast?

#2 Handtassen

Dan komen we aan bij de handtassen. Qua populariteit wisselen de handtassen redelijk af met de crossbodytassen. Alleen is de kans heel groot dat iedere vrouw ze allebei wel heeft en vaak meer dan 1, toch? De handtas, de naam zegt het al, is een tas die je meestal niet aan je schouders hangt maar zelf draagt met je handen. Maar, je kan bij de meeste tassen er wel voor kiezen om ze ook om je schouder te hangen. Het verschil met de crossbodytas is dan ook dat je de handtas niet kruislings draagt. Bekende merken zijn wel Ted Baker, Shabbies, Michael Kors en Guess. Tegenwoordig is een tas van Valentino ook super populair.

Vrouwen worden blij van tassen

Dat vrouwen blij worden van tassen begrijp ik wel. Het is een mooi accessoire en super functioneel. Wat voor tassen heb jij in huis?