Verras iemand met een tas!

Een tas is een leuk cadeautje voor iedereen, want elk mens gebruikt wel eens een tas. Of dit nu is om boodschappen mee te doen, naar de sportschool te gaan, voor vakantie of gewoon alledaags gebruik. Maar we horen je al nadenken: hoe vind je een geschikte tas? Om je verder op weg te helpen, hebben wij een aantal suggesties hieronder voor je op een rij gezet.

Klein & hip tasje

Zeker onder vrouwen, scoren kleine tasjes altijd erg goed. Het is handig om mee te nemen naar etentjes, feestjes of evenementen. Zo hoef je niet te zeulen met een grote tas en kun je toch al het noodzakelijke bij je houden, zoals geld, sleutels en je telefoon. Tegenwoordig zie je ook vaak dat mannen gebruik maken van een klein heuptasje. Dit soort tasjes komen in allerlei kleuren en maten. Het kan je outfit compleet maken als je kiest voor printjes of bepaalde materialen.

Shopper

Shoppers zijn ideale tassen om te dragen en veel spullen in op te bergen. De meeste shoppers hebben ook een klein vakje of tasje aan de binnenkant, waar je sleutels of iets dergelijks in op kunt bergen. Hiernaast vergeten veel mensen dat een shopper een goed alternatief is voor een plastic tas die je bij de winkels krijgt. Tijdens het shoppen hoef je dus niet telkens een plastic tasje te kopen, waardoor je ook weer milieubewust bezig bent.

Laat een tas bedrukken

Natuurlijk kun je ook een tas laten bedrukken met een leuke persoonlijke boodschap, logo of slogan. Veel bedrijven geven bedrukte tassen ook weg als promotiegeschenk. Heuptassen bedrukken of een ander soort tas, is geschikt voor elke gelegenheid. Houd hierbij wel rekening met een levertijd. De tas moet natuurlijk speciaal bedrukt worden, wat meestal een aantal dagen kan duren. Wacht dus niet te lang met het bestellen van een gepersonaliseerde tas.