Verjaardagskaarten voor een compleet feestje in een envelop

Verjaardagskaarten uit het assortiment van wenskaartenshop.be worden altijd met plezier verzonden. Want ook in het tijdperk van appjes en filmpjes sturen, blijft post ontvangen op je verjaardag leuk. Het lijkt er zelfs op dat een kaart ontvangen steeds specialer wordt, hoe meer we digitaal communiceren. Wenskaartenshop.be is er daarom voor alle verjaardagswensen van jonge jarigen tot hele oude jarigen.

Vier een verjaardag met een verjaardagskaart

Een verjaardag wordt overal gevierd. Bij je thuis, maar ook binnen je bedrijf of organisatie. Het is als bedrijf handig een stapeltje verjaardagskaarten klaar te hebben liggen. Zo heb je altijd wat achter de hand als bijvoorbeeld de stagiaire die al 2 weken hard aan het bikkelen is op de ICT afdeling ineens jarig blijkt te zijn. Of je hoort van een bijna-klant in een kennismakingsgesprek dat die morgen jarig is. Even een kaartje maakt het contact dan net wat persoonlijker, het laat zien dat je als bedrijf oog hebt voor de menselijke details. 

Verjaardagskaarten vandaag besteld, binnen 48 uur in de display op de toonbank

Als je wenskaarten verkoopt in de winkel, nemen verjaardagskaarten een groot deel van het assortiment in. Wenskaartenshop.be brengt regelmatig verjaardagskaarten in nieuwe stijlen en met trendy motieven uit waarmee je je klanten kunt verrassen. Een bestelling is eenvoudig te plaatsen op de site. Eenmaal besteld, dan heb je de gekochte verjaardagskaarten binnen 48 uur in huis.

Voordelig verjaardagskaarten kopen in partijen of per stuk

Bij Wenskaartenshop.be kun je verjaardagskaarten in pakketjes bestellen. Zo heb je altijd de kaarten op voorraad. Dat is handig op je werk, maar thuis natuurlijk ook, zo ben je nooit te laat met een kaartje sturen. In pakket bestellen heeft als bijkomend voordeel dat de toch al scherp geprijsde kaarten met nog meer korting krijgen. Deze stapelkorting begint al bij een afname van 60 kaarten. Dit kan tot wel 60% stapelkorting oplopen bij een bestelling van 1000 stuks wenskaarten.