Relatiejubileum: wat geef je je vrouw/vriendin?

Er is weer een jaar voorbij. Een jaar dat je vrouw het met jou heeft uitgehouden. En jij met haar. Dat moet gevierd worden. Een klein cadeau geven is altijd leuk maar soms zit het niet in materiaal. Ga samen lekker uit eten of bezoek een pretpark. Er is zoveel unieks te doen of te geven. In dit artikel worden cadeaus beschreven voor je vrouw.

Bloemen

Altijd een goed cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Zo kan je ook bloemen geven aan andere belangrijke vrouwen in je leven zoals je moeder of je zus. Doe wel een beetje je best voor een mooi boeket. Natuurlijk gaat het om het gebaar maar het is ook fijn als het niet van het benzinestation komt als je op weg bent naar huis. Het verschil tussen een bloemist en een bosje pompbloemen is goed te zien.

Parfum

Een tweede cadeau wat altijd goed is: parfum. Heerlijke geuren zijn altijd lekker om te geven. Geef haar haar lievelingsluchtje of verras haar eens met een luchtje dat jij lekker vindt voor haar. Mogelijk is het niet helemaal haar smaak maar zo weet ze wel welk luchtje jij lekker vindt voor haar. Misschien doet ze het wel vaker op alleen voor jou. Als je geen goede geur weet en ook niet met haar eigen luchtje wil thuiskomen kan je advies vragen in de parfumerie. Onthoud welk luchtje ze nu heeft. De medewerkers van de parfumerie kunnen door de geuraccenten in de luchten bepalen welk ander luchtje ze mogelijk ook lekker kan vinden.

Dagje weg

Dan de derde tip: een dagje weg. Je kan het zo gek maken als je wilt. Een dagje winkelen, een weekend naar een mooie stad in Nederland óf een midweekje Parijs. Het zijn allerlei opties om heerlijk samen te zijn. Het belangrijkste op zo’n dag is dat je even rust hebt, bij elkaar bent en samen geniet.

Staan hier nou de tips voor jou niet tussen? Google dan even naar cadeautips voor vrouwen.