Leuke manieren om je kinderverjaardag in te halen

Door het corona virus en de maatregelen die moesten worden getroffen om het virus in te dammen zijn er veel evenementen en feestjes niet doorgegaan. In onze maandelijkse blog geven wij elke maand aandacht aan een bepaald soort evenement dat niet door kan gaan. Vorige maand bespraken we het aflasten en uitstellen van de marathon van Rotterdam. Deze maand bespreken we kinderverjaardagen. Als kind kijk je er een jaar lang naar uit, je verjaardag! Ook al bleek al snel dat kinderen niet gevoelig waren voor het Corona virus was al snel duidelijk dat zij wel drager konden zijn van het virus. Als drager is het mogelijk een volwassen persoon aan te steken. Hierdoor konden veel kinderverjaardagen niet doorgaan. Inmiddels zijn de maatregelen rondom corona terug gedraaid. Veel ouders halen in deze tijd de verjaardagen van hun kinderen in. Er zijn veel manieren om een kinderverjaardag te vieren. Wij bespreken twee manieren.

Zwemmen en dan naar de mac

Wie heeft er als kind (of als volwassenen) geen uitnodiging gehad met de kreet, breng je zwembroek mee! Als kind is er niks leuker dan van glijbanen te glijden en van duikplanken te duiken. Het tikibad in Duinrell is een leuk zwembad om als kind naar toe te gaan. Na een dagje zwemmen met de hele groep naar de Mac Donalds. Wanneer je laat vallen dat je jarig bent laten ze waarschijnlijk je eigen hamburger bakken!

Lekker thuis

Wanneer je genoeg ruimte hebt in huis voor een grote groep kinderen kun je wat geld besparen door de kinderverjaardag thuis te vieren. Niet naar de mac donalds en zwemmen maar thuis spelletjes spelen. Denk hierbij aan oud Nederlandse spelletjes als levend ganzenbord, verstoppertje of koek happen. Je maakt elk kind blij met een grote stapel pannenkoeken na een lange dag spelen als avondeten. Je maakt dit heerlijke gerecht af met ceylon kaneel en poedersuiker.