Lekkers om cadeau te geven

Is er binnenkort iemand jarig? Wil je iemand bedanken of juist een hart onder de riem steken? Wat de reden of gelegenheid ook is, een geschikt cadeau voor iemand vinden kan soms nog best wel lastig zijn. Vooral als je iemand wellicht niet erg goed kent wordt het extra moeilijk. In dit soort gevallen is het misschien een goed idee om iemand gewoon wat lekkers te geven als blijk van waardering. Iets lekkers gaat er altijd wel in en zal dan als cadeau keuze ook zeker goed in de smaak vallen. Benieuwd naar onze lekkere cadeau tips? Lees dan snel verder!

Zeg het met chocolade

Zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van chocolade? Melk, puur of wit, met of zonder vulling en topping, een ambachtelijk gemaakt stukje chocolade kan niemand weerstaan. Chocolade is dan ook de ideale cadeau tip om te geven aan iemand die je minder goed kent. Maar natuurlijk mag chocolade ook wanneer je het gewoon even niet weet of wanneer je iemand wilt verrassen met een kleinigheidje. Ook is dit de beste cadeau optie voor echte chocolade fans en natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met iets lekkers van chocolade.

Met dit veelzijdige cadeau kun je alle kanten op. Je kunt het simpel en goedkoop houden door een lekkere reep melk chocolade te kopen, maar je kan ook flink uitpakken met luxe handgemaakte chocolade of een compleet cadeaupakket. Voor elk budget en elke gelegenheid is er wel een geschikt chocolade cadeau te verkrijgen. Hieronder volgen dan ook enkele voorbeelden, maar kijk ook vooral zelf goed rond online of in de winkelstraat en laat je inspireren!

Chocolade cadeau ideeën

Laatst ontdekte ik een nieuw chocolade product wat ik nog niet eerder had gezien: de Hotchocspoon. Dit is zeg maar een soort van chocolade lepel die je door een kop warme melk of melkvervanger kan roeren en waarmee je de lekkerste warme chocolademelk kunt maken! Deze chocolade op een lepel is verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken en prachtig gedecoreerd. De Hotchocspoons zijn per stuk verpakt en dit maakt het product naar mijn mening dan ook erg leuk om cadeau te geven. Je kan één lepel cadeau doen als kleinigheidje, een combinatie van verschillende smaken samenstellen of een compleet pakketje cadeau doen inclusief een mooie mok en een pak melk bijvoorbeeld!

Een ander leuk idee is bedankt chocolade geven. Heeft de buurvrouw even op de kinder gelet? Bedank haar met een mini selectie van haar favoriete bonbons. Of bedank de meester vlak voor de zomervakantie met een luxe reep waarop de tekst ‘bedankt meester!’ is gedecoreerd.