Kom tot rust met een legpuzzel!

Puzzel nodig? Dan heb je keuze genoeg! Een legpuzzel geeft je naast plezier ook ontspanning. Als je er even lekker voor gaat zitten en aan niks anders denkt dan aan de puzzelstukjes voor je, dan geeft dat rust in je hoofd. Ook is puzzelen een gezellige bezigheid. Met je partner, gezin en/of vrienden zit je gezellig rondom de tafel. Terwijl je puzzelt, kun je gezellig kletsen of lekker even genieten van een moment van stilte, terwijl je toch samen bent. Het leuke is dat je een puzzel niet in een keer af hoeft te maken. Je laat hem een tijdje liggen en als je weer zin hebt, ga je weer gezellig en ontspannen aan de slag. Puzzel nodig? Lees dan verder!

Puzzels met disneyfiguren

Disney is populair bij jong en oud. De sprookjesachtige, magische figuren uit Disneyfilms, zoals Frozen, Bambi en de Lion King zijn allemaal even mooi om naar te kijken. Heerlijk om tijdens het puzzelen kijkplezier te beleven aan de vrolijke Disney figuren, die op de doos en op de puzzel staan afgebeeld. Wat dacht je van een puzzel 1000 stukjes Disney of misschien zelfs een puzzel met meer dan 1000 stukjes, bijvoorbeeld eentje van 2000 stukjes. Voor de kleintjes zijn er uiteraard ook Disney puzzels van minder stukjes, zoals 100 of 200 stukjes. Iedereen kan een Disneypuzzel naar wens kopen, van een puzzel van 50 stukjes tot een puzzel 1000 stukjes Disney.

Puzzels Jan van Haasteren

Niet alleen Disneypuzzels zijn populair, ook de puzzels van Jan van Haasteren zijn dat. Deze variant legpuzzel staat bekend om zijn plaat, die is gevuld met mensen die zich bezighouden met een bepaalde activiteit, zoals winkelen, schaatsen of voetballen. Het zijn hilarische platen vol met grapjes en geheimpjes. Hoe langer je naar de plaat kijkt, hoe meer je ontdekt. Leuk om je naast puzzelen, ook bezig te houden met het kijken naar een vrolijke plaat. Kijk maar eens op voor inspiratie bij Jan van haasteren puzzels van www.legpuzzels.nl.

Laat je verrassen met Wasgij

Een zeer bijzondere puzzel is de Wasgij puzzel van het merk Jumbo. Bij deze puzzels is de afbeelding op de voorkant van de doos niet gelijk aan de afbeelding die je puzzelt. Hierdoor van je van de ene in de andere verrassing. Je ontdekt gedurende het puzzelen allerlei avontuurlijke dingen die de personages op de Wasgij puzzels beleven. Kortom de Wasgij puzzel is een legpuzzel vol verrassingen. Wasgij puzzel nodig? Je kunt een wasgij puzzel kopen bij legpuzzels.nl.

Andere uitdagende puzzels

Naast de Wasgij puzzel heb je nog veel meer uitdagende puzzels. Met deze unieke puzzels heb je net even iets extra’s te doen dan alleen het leggen van de puzzel:

  • Escape puzzel: In deze Ravensburger puzzel zit een breinbreker verstopt.
  • Impossible puzzel: Deze legpuzzel heeft een afbeelding met allerlei figuren en patronen, die op elkaar lijken, waardoor het onmogelijk lijkt om de puzzel te maken.
  • Find the Differences: Een puzzel met twee verschillende platen. De afbeelding op de doos is anders dan de afbeelding die je gaat puzzelen. Jij mag de verschillen zoeken.
  • Puzzelbol: Geen rechthoekig plat vlak om te leggen, maar een bol.
  • Inkleurpuzzel: Na het puzzelen van deze puzzel ben je nog niet klaar. Je mag hem in gaan kleuren, want de puzzel is een kleurplaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *