Kleding laten bedrukken

Je ziet het best veel, truien, polo’s en hoodies met een leuke boodschap of logo. Dit zijn geschikte promotiegeschenken voor bedrijven, cadeaus voor in goodiebags, maar ook voor een persoonlijk cadeau aan een vriend of vriendin. Je bent er namelijk zelf helemaal vrij in wat je laat bedrukken. Een origineel cadeau dus, waar je iemand heel blij mee maakt! Alleen het laten bedrukken van kledingstukken is nog niet heel bekend. Daarom vertellen wij je hier graag meer over!

Welke kledingstukken kan ik laten bedrukken

Verschillende organisaties bieden kledingstukken aan die je kan laten bedrukken. Hierbij kun je zelf kiezen wat voor kledingstuk bedrukt moet worden. Laat bijvoorbeeld een hoodie bedrukken, een trui, schort, je kan het zo gek niet bedenken. Voor elke gelegenheid is er wel iets te verzinnen. Heb je binnenkort een babyshower? Je kunt zelfs rompertjes en slabbetjes laten bedrukken met een leuke boodschap of afbeelding.

Bedrukking

Maar je zit waarschijnlijk nu te denken: wat laat ik dan bedrukken? Nou hier ben je zelf natuurlijk helemaal vrij in. Over het algemeen kun je alle soorten teksten, logo’s en afbeeldingen kiezen. Het enige is dat je soms rekening moet houden met bepaalde afmetingen en formaten. Op internet kun je heel makkelijk opzoeken aan welke eisen de bedrukking moet voldoen. Ook zijn er tal van mogelijkheden van het design. Waar wil je bijvoorbeeld de boodschap hebben? Op de rug, voorkant of op beide? Het is allemaal mogelijk.

Levertijd

Het laten bedrukken van kleding kan wat tijd in beslag nemen. Zo moet je eerst het ontwerp maken, offerte aanvragen en hierna moet het kledingstuk gemaakt en opgestuurd worden. Ben je dus van plan om het kledingstuk als cadeau te geven? Zorg er dan voor dat je dit op tijd doet en eventueel extra tijd incalculeert, voor als het pakketje vertraging heeft.