Kamperen aan de kust

Nederlanders zijn echte kampeerders, of we in het binnen of buitenland op vakantie gaan we doen het overal. Waar de een naar Zuid Frankrijk gaat met de auto, gaat de ander naar een camping Nederland aan zee. Gelukkig hebben we in Nederland een ruim aanbod van campings die aan de kust liggen, verspreid over heel het land kun je overal genieten van een leuke vakantie. Honderden kilometers aan kust waaraan de campings liggen waar je naartoe kunt gaan. In Nederland zijn er meer dan 2.000 mogelijkheden om te staan met je kampeermiddel, meer dan voldoende keus dus.

Gezellig in Kijkduin op vakantie

Wil je lekker dichtbij het strand kamperen dan is het park in Kijkduin een goede optie voor je, de camping ligt direct achter de duinen en heeft voldoende mogelijkheden voor zowel jong als oud. Een overdekt zwembad, speeltuinen, sportclub en tennisbaan, ook de sportieve vakantiegangers komen hier aan bod. Zoek je een camping Nederland aan zee waar auto’s niet graag worden gezien, ga dan hier naartoe met de kinderen en je kunt ze met een gerust hart lekker laten spelen. Ook de locatie van de camping bevalt bij heel veel gasten die er verblijven.

camping Nederland aan zee

Camping in Zeeland

Een van de kleinste plaatsjes in Zeeland is Dishoek, het zonnigste strand van Nederland kun je hier vinden. Aan de voet van de duinen vlakbij het strand ligt de leuke camping. Voor het hele gezin zijn er voldoende activiteiten te doen in de buurt, ook op de camping is iedereen enthousiast over de dingen die er te doen zijn en de medewerkers die zeer gastvrij en vriendelijk zijn. Op het park vind je naast de kampeerplaatsen ook bungalows die je kunt huren, deze zijn wel van elkaar gescheiden. De stadjes rondom de camping heen zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *