Dit stop je wél en niet in een goodiebag

Is je evenement afgelopen? Dan is het leuk om bezoekers een goodiebag mee te geven. Mits ze er ook daadwerkelijk iets aan hebben natuurlijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus hoe kies je nu de beste items voor in je goodiebag uit? Hieronder vind je een aantal tips over wat je wél en vooral ook niet moet doen.

Overdrijf niet met reclame

Tuurlijk is het goed om één of enkele flyers en de slides van je presentatie in de bag te stoppen. Overdrijf hiermee echter niet, daar maak je de bezoekers namelijk echt niet blij mee. Het is belangrijk dat ze ook daadwerkelijk iets aan de spulletjes hebben of dat ze in ieder geval een goed gevoel ervan krijgen. 

Geen gadgets zonder nut

Het kan verleidelijk zijn om allerlei leuke gadgets in de goodiebag te doen. Let er hierbij wel op dat het geen prulletjes zijn die de ontvanger direct in de prullenbak gooit. Wanneer je jouw logo op zo’n nutteloze gadget laat zetten, zegt dat natuurlijk ook iets over jouw merk. Vul de goodiebag in plaats daarvan met handige, functionele gadgets en spullen, zoals bijvoorbeeld een USB stick of een mooie pen.

Tips voor goede vulling voor de goodiebag

Wat kun je dan allemaal juist wél in een goodiebag stoppen? Mensen worden vaak blij van lekker eten of drinken. Ook korting doet het altijd goed. Daarnaast wil je natuurlijk dat de ontvanger ook echt iets aan het item heeft. Ga dus bijvoorbeeld voor een handige powerbank, maar zorg er wel voor dat je deze laat bedrukken met je logo, zodat de ontvanger wordt herinnerd aan jou en je bedrijf. 

Vergeet bovendien niet dat de goodiebag er ook aan de buitenkant leuk uit dient te zien. De tassen bedrukken is dan ook wel een must, maar je wilt uiteraard dat de tas er naast dat jouw logo erop staat, ook goed uitziet. Neem eens een kijkje bij https://www.bedrukken.nl/ en ontdek wat de mogelijkheden zijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *