De mooiste plekjes ontdekken

Als je nog nooit met een chopper door bossen en de mooiste natuurpaden bent gereden dan is dit je kans. Met een E-chopper rijdt je door de mooiste plekjes heen die je maar kunt vinden. Je kunt een eigen route rijden of een vaste route bij de verhuurlocatie waar je de chopper huurt, op een milieuvriendelijke manier verken je de omgeving. Zonder helm op te moeten rijd je door de prachtige omgeving met de wind door je haren.

E chopper

Rij je eigen route 

Wanneer je met vrienden een E-chopper wilt huren is het ook leuk om je eigen route te rijden. Op het stuur van de shopper is een houder bevestigd om je smartphone te bevestigen, zo kun je een route uitstippelen en vind je met gemak de weg weer terug naar de verhuurlocatie. Wel is het verplicht om een rijbewijs te hebben of een bromfietscertificaat om de chopper te mogen besturen. Omdat er meerdere verhuurpunten zijn huur je altijd tegen de scherpste prijzen. Een chopper tour is al mogelijk vanaf tien personen.

huur een e chopper

Met vrienden een onvergetelijke dag ervan maken

Wat is er leuker en ontspannender om met een groep vrienden een mooie rit te maken door de natuur op een E-chopper. Je kunt een locatie kiezen om te starten, op deze locatie worden dan de choppers gebracht. Vanaf een groep van tien personen kun je de choppers laten brengen op de gewenste locatie, hier wordt een kleine meerprijs voor gerekend. Het genieten kan beginnen met je vrienden, maak van deze dag een dag om nooit meer te vergeten.