Alleen het beste voor je hond

Tegenwoordig is een hond niet zomaar een dier meer, de meeste mensen zien een hond als volwaardig gezinslid. Daarom is het niet gek dat de hond ook een echt eigen plek heeft, en niet zomaar een plaats maar een met de beste eigenschappen. Met een fluffy hondenmand weet je zeker dat je het beste soort hebt onder de hondenmanden. Ligt de hond in de mand dan weet je zeker dat je viervoeter op zijn gemak is, de manden zijn speciaal vervaardigd om je hond te kalmeren en angst te verminderen. Het gedrag en de gezondheid van je hond wordt verbeterd door deze eigenschappen.

fluffy hondenmand

Heerlijk ontspannend voor je huisdier

Wanneer je hond gebruik maakt van de fluffy hondenmand zal je merken dat de hond beter slaapt en meer uitgerust is. Je hond zal energieker zijn en nog meer plezier geven aan het gezin. Het zenuwstelsel wordt op een positieve manier geactiveerd van je hond, je huisdier zal sneller kalmeren en daardoor een diepere nachtrust hebben. Veel andere hondenmanden zijn maar matig gevuld, deze manden zijn goed gevuld en daardoor stevig. De hoge randen zorgen ervoor dat je hond lekker comfortabel tegen de rand aan kan liggen, de meeste honden vinden dit prettig om te doen.

fluffy hondenmand

Zacht maar toch genoeg ondersteuning

Een fluffy hondenmand heeft als eigenschap dat het zeer zacht voor de hond is om in te liggen. Maar dit betekent niet dat je viervoeter niet voldoende ondersteuning hebt tijdens het slapen. De ronde vorm en het heerlijke zachte pluche geeft je hond een heerlijke plaats om te slapen. De hoge randen geven het gevoel van veiligheid en bootsen de vacht van de moeder na. Goede ondersteuning voor de nek en het hoofd, de zachte vulling gewrichts en spierpijn verlicht. Wanneer de mand vies is kun je deze eenvoudig in de wasmachine wassen. Op de laagste temperatuur is de mand snel weer schoon en zo goed als nieuw.