Actief als apotheker? Dymo 11354 labels behoren dan tot je vaste repertoire

In talrijke werkvelden wordt volop gewerkt met etiketten en labels. Dit is nu eenmaal nodig om relevante informatie op producten aan te brengen. Een sector waar dit bijvoorbeeld veel wordt gedaan is de apothekerswereld. Als apotheker dien je nu eenmaal bestaande verpakkingen van medicijnen of medische hulpmiddeltjes te voorzien van een persoonlijk etiket voor de aanstaande gebruiker. Dikwijls wordt hier het label Dymo 11354 voor gebruikt. Dit is een label van 57 millimeter lang en 32 breed. Redelijk groot dus voor een label, maar dat is in het geval van persoonlijke recepten ook wel nodig. Onder meer persoonsgegevens, huisartsgegevens en een korte gebruiksaanwijzing moeten erop verwerkt worden. Via een bijbehorende Dymo labelprinter met meegeleverde software is het overigens redelijk eenvoudig om deze informatie op de juiste manier op het label geprint te krijgen. 

Dymo 11354

Voordelen 11354 labels

Dymo 11354 labels staan dus onder meer bekend om hun forse grootte. Daarnaast bieden ze ook nog eens de volgende pluspunten:

  • Ze komen doorgaans in rollen van duizend stuks, dus hoef je niet vaak deze rol te verwisselen. 
  • Deze labels zijn uitgerust met een nooit aflatende lijmkracht. 
  • Op vlakke en gladde ondergronden plakken deze labels perfect.

Waar bestel je je labels bij voorkeur?

Wanneer je een of meerdere nieuwe rollen labels van Dymo 11354 nodig hebt, dan is het aan te raden te bestellen bij een aanbieder die deze ook gelijk kan leveren. Zeker als je in een bepaalde mate afhankelijk bent van de aanwezigheid van deze labeltjes is dat wel echt een pré. Verder mag je er toch op rekenen dat als je een grote bestelling plaatst, dat je dan geen verzendkosten betaalt en dat wanneer je bestelling onverhoopt niet blijkt te kloppen, dat je dan je geld terug kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *